BAYGEM Kulüp hesabınızı silme
Hesabınızı doğrudan mobil uygulama içinden kalıcı olarak silebilirsiniz:
- BAYGEM Kulüp hesabınızla giriş yapın.
- Alt menüden Profil bölümünü açın.
- Hesabımı Sil seçeneğine dokunun.
- Mevcut parolanızı girin.
- Hesabımı Kalıcı Sil seçeneğini onaylayın.
Neler silinir?
Hesabınıza giriş yapmanızı sağlayan bilgiler, üyelik profiliniz, iletişim bilgileriniz, üye numaranız, dijital kimlik bilgileriniz, profil görselleriniz, bildirim tercihleriniz ve cihazınızda saklanan üyelik verileri kalıcı olarak silinir.
Neler anonimleştirilerek saklanır?
Kurumsal kayıt olarak tutulması gereken başvuru sonucu, katılım, yoklama ve sertifika kayıtları silinmez. Bu kayıtlardaki ad-soyad, üye numarası, e-posta, telefon, görsel bağlantıları, notlar ve doğrudan kullanıcı kimlikleri kaldırılır; kayıtlar rastgele bir anonim kimlikle saklanır. Hesabınızı silmek için bir neden belirtmeniz istenmez.
Uygulamaya erişemiyorsanız hesapta kullandığınız e-posta adresini belirterek baygemgenclik@gmail.com adresine hesap silme talebi gönderebilirsiniz.